Het platform

Het platform om de volgende stap te zetten in je dienstverlening op afstand.

Hoe het werkt

In het kort is het Verder Helpen Platform (VHP) een software as a service platform dat op een universele manier het doorgeven van geverifieerde informatie - en in het bijzonder authenticatie - mogelijk maakt bij het bieden van contact met jouw inwoners op afstand.

Het platform werkt als een 'stekkerdoos', waarmee je informatiemiddelen zoals IRMA en DigiD direct integreert in communicatiekanalen als Livecom (chat) en 24Sessions (videobellen). Het aansluiten van eigen authticatiemiddelen of communicatiekanalen is eenvoudig.

Lees meer

Overzicht Verder Helpen Platform

Voordelen van het Verder Helpen platform

Door ons platform in te zetten maak je je dienstverlening op afstand. beter en veiliger. Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Regel de doorgifte van geverifieerde informatie in één keer, voor al je kanalen op een universele manier
  • Voldoe niet alleen aan de AVG en Wet BRP, maar heb de mogelijkheid om all the way als het gaat om dataminimalisatie en Privacy by Design
  • Realiseer je tijd- en kostenbesparingen door op termijn meer op afstand te gaan doen

Functionaliteit

Plugin architectuur

Met onze plugin architectuur is het eenvoudig kanalen bij te schakelen, zowel voor ons, als voor leveranciers

Uitbreidbaar

Is er nog geen plugin voor jouw kanaal beschikbaar, dan gaan we graag in gesprek om te kijken of we samen jouw kanaal kunnen toevoegen. Hiermee help je jezelf en andere overheidsorganisaties.

DigiD & IRMA

Informatie binnenkrijgen kan bij ons nu via DigID, IRMA, Signicat en Anoigo. Eenvoudig en privacy vriendelijk. Heeft jouw organisatie behoefte aan andere informatiemiddelen, deel het met ons!

Eenvoudige integratie

Het Verder Helpen Platform wordt direct ingebouwd in het communicatieplatform of de klantcontact-centrum software die je gebruikt, waardoor het voor jou een kwestie is van aanzetten.

Integraties

Een inclusief platform

Inmiddels werkt het Verder Helpen Platform out of the box met DigiD, IRMA, Signicat en Anoigo als authenticatiemiddelen en communicatieplatforms Livecom en 24Sessions. Door de pluginarchitectuur is het integreren met andere communicatieplatforms eenvoudig.

Het Verder Helpen Platform is een inclusief platform. We hebben geen preferred suppliers en ieder klant kan gebruik maken van alle op dat moment beschikbare plugins. De keuze voor welke combinatie je als klant gebruikt is volledig aan jou.

Technische documentatie

Er is gedetailleerde technische documentatie beschikbaar gericht op plugin ontwikkelaars. Interesse? Neem dan contact op via het formulier of stuur een mailtje direct aan Arjen.

Wil je de code inzien? Check dan onze GitHub.

Meer weten? Neem contact op!

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Erik van den Heuvel. Erik is mede-oprichter van Verder Helpen BV.